ANKETA

Ali zavarovalnice pošteno izplačajo vašo škodo ?
 


Kaj če vas okradejo na avtocesti PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 27 November 2013 02:28

Zagotovo ste že slišali za zvijačo, ko do vas na avtocestnem počivališču pristopi neznanec in reče »gumo imate prazno«, ter vam «dobro namerno« celo ponudi pomoč pri menjavi kolesa. No, medtem, ko vi menjate kolo pa vam ukradejo stvari iz vašega odklenjenega avta.

Ob tej izgubi se boste zanesljivo vprašali, ali mi kakšno od mojih zavarovanj krije krajo oz. rop na avtocesti?

Pa poglejmo.

V kolikor imate ustrezno sklenjeno zavarovanje vašega doma, vam zavarovalnica v primeru ropa izven prebivališča povrne izgubo odvzetih stvari. Vendar pazite ROP JE ODVZEM ZAVAROVANIH STVARI Z UPORABO SILE ALI GROŽNJE ZA ŽIVLJENJE IN ZDRAVJE ZAVAROVANCA.

Prav tako se lahko zavarujete proti »KRAJI IZ AVTOMOBILA« vendar samo v primeru, če je bilo v avtomobil vlomljeno.

Torej bodite pozorni na potovanju in zaklepajte svoje vozilo v kolikor se nahajate izven njega.

Za svetovanje in sklenitev ustreznega zavarovanja POKLIČITE 041 663 433, ali pa nam pošljite mail na  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  in z veseljem vam bomo pomagali.

Last Updated on Wednesday, 27 November 2013 02:38
 
Prometna nesreča s tujcem v Sloveniji

Prihaja poletje z njim pa kolone tujih turistov, neprespanih in utrujenih od dolge poti torej ravno pravšnjih, da vas na cesti spregledajo, izsilijo ter povzročijo prometno nesrečo.

 

Kaj pa sedaj? ŠKODO vam bo treba povrniti, a kako?

 

No, pojdimo lepo po vrsti.

 

Povzročitelju tujcu odvzamemo zeleno karto in izpolnimo evropsko poročilo. Iz »zelene karte« razberemo pri kateri tuji zavarovalnici ima povzročitelj zavarovano vozilo.

 

Nato iz seznama korespondentov pri Slovenskem zavarovalnem združenju razberemo katera od naših zavarovalnic v njihovem imenu prevzame reševanje škodnih primerov v Sloveniji.

 

Sledi povezavi http://www.zav-zdruzenje.si/wp-content/uploads/2012/10/korespondenti.pdf

 

Od tu naprej pa je vse lažje, tako vam korespondenčna zavarovalnica oceni vozilo, prevzame dogovore s tujo in po odobritvi izplača tudi škodo.

 

Enostavno ! Pa vendar, če ste v dilemi in ne veste kako ravnati, POKLIČITE 041 663 433,v BONUS PRO vam bomo vedno pomagali.

 

 
Parkirišče

Morda se je tudi vam že zgodilo, da ste prišli iz trgovine in vas je na parkirišču čakalo neprijetno presenečenje. Velika odrgnina preko celega boka avtomobila. In kaj sedaj ?

 

Ker imam sam sklenjeno zavarovanje za primer udarca neznanega vozila na parkirišču sem bil hitro pomirjen ter začel reševati situacijo.

 

Odpeljal sem se na svoj pooblaščeni servis, kjer so mi škodo ocenili ter se dogovoril za popravilo. In koliko me bo to popravilo stalo ? Nič, se razume, časti zavarovalnica.

 

Ni kaj, hitro in enostavno.

 

KAJ PA VI, IMATE SKLENJENO ZAVAROVANJE ZA TAK PRIMER?

 

Za rešitev pokličite 041 663 433 ali This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Spet ta toča E-mail

Čeprav pravega poletja še ni, nas lahko hitro presenetijo nevihte s točo. Kar nam, ponosnim lastnikom jeklenih konjičkov povzroča nemalo skrbi.

 

V primeru, da vas toča ujame med potjo, nikar po nepotrebnem ne ustavljajte vozila pod nadvozi in v predorih, saj s takim početjem ogrožate sebe in druge udeležence v prometu. Ohranite raje svoje zdravje in uživajte življenje.

 

Zato, če vas skrbijo poškodbe vozila zaradi toče, ne izpostavljajte svojega življenja in sezite po drugih rešitvah., kot je zavarovanje vašega vozila za primer toče. Popravilo v tem primeru plača zavarovalnica in avto bo spet kot nov.

 

 

In cena take rešitve? Zanesljivo manj kot sami mislite, povprašajte 041 663 433 ali This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 
OPA-Zav.Mb IZJEMNA PRILOŽNOST

KAKOVOSTNO Zavarovanje hiše, etažne lastnine, stanovanjske opreme z neverjetnim naborom različnih asistenc (pravna, nezgodna, škodna itd.), kjer svoje rizike resnično zmanjšate na minimum, sedaj v BONUS PRO d.o.o. po SUPER CENI.

Pa to še ni vse,

                      ČE SKLENETE VEČ LETNO ZAVAROVANJE HIŠE/ETAŽE IN STANOVANJSKE OPREME VAM V PRVEM ZAVAROVALNEM LETU 10% ZAVAROVALNE PREMIJE PLAČAMO MI! 

Ne odlašajte zavarujte svoj dom na novo vrednost z OPA polico Zavarovalnice Maribor d.d.

Pokličite na 041 663 433 ali pa nam pišite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

"SE VIDIMO PRI VAS DOMA!"

Več o OPA na tej povezavi  http://www.zav-mb.si/uploads/flippingbook/OPA/

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 3 of 4

HITRA & PRAVIČNA ODŠKODNINA 

Ste se poškodovali v prometni nesreči, 

na delu ali javni površini?

Za brezplačno svetovanje in  

ODŠKODNINO 

pokličite 041 663 433 ali 

info@bonuspro.si

 

BONUS PRO, Powered by Joomla! Theme designed by SG web hosting