ANKETA

Ali zavarovalnice pošteno izplačajo vašo škodo ?
 


5 razlogov za življenjsko zavarovanje PDF Print E-mail
Wednesday, 27 November 2013 02:55

Življenjsko zavarovanje: neprijetnost ali nujnost?

Ali je življenjsko zavarovanje nekaj kar res potrebujemo ali pa je to samo, še ena neprijetnost, ki nam jo pod nos pomolijo zavarovalni agentje? Čeprav se slednja možnost morda zdi bolj na mestu je dejansko več razlogov, zakaj bi si življenjsko zavarovanje morali omisliti.

Življenjsko zavarovanje: razlogi za nakup

Ko se poročimo in/ali si ustvarimo družino pridemo do spoznanja, da je življenjsko zavarovanje nujno in temeljnega pomena za dober življenjski finančni načrt. Življenjsko zavarovanje namreč nam in naši družini skozi leta zagotavlja finančno in socialno brezskrbnost. Naštejmo nekaj razlogov zakaj?

  1. Poplačilo stroškov pogreba in drugih povezanih izdatkov: Stroški pogreba se lahko hitro povzpnejo na več tisoč evrov. Tu pa so še morebitni davki ob dedovanju, neporavnani zdravniški računi … Zavarovalnina lahko pokrije nepričakovane stroške in tako naši družini v težkih trenutkih prihrani veliko skrb.
  2. Našim otrokom zagotovi varno prihodnost: Vsi starši si želimo, zagotoviti socialno in finančno varnost svojih otrok. S privarčevanimi sredstvi jim lahko pomagamo pri prvih korakih v samostojno življenje, omogočimo šolanje, pomagamo pri nakupu avtomobila, stanovanja ali uresničitvi njihove poslovne ideje.
  3. Pokrije izgubo prihodkov: Z zavarovalnino lahko naši družinski člani pokrijejo izgubo naših prihodkov, s čimer bodo lahko ohranili življenjski slog, kot so ga navajeni. Če je naš dohodek pomemben vir zaslužka naše družine, bi njegova izguba precej vplivala na način življenja družine. Življenjsko zavarovanje je najučinkovitejši način, da zagotovimo finančno varnost svoje družine v primeru smrti;
  4. Omogoča poplačilo dolgov: Dolgovi so lahko obremenjujoči za našo družino, še posebej brez naših prihodkov. Zavarovalnina se lahko uporabi za odplačilo dolga in prispeva k finančni varnosti naše družine.
  5. Omogoča brezskrbna jesen življenja: Življenjsko zavarovanje je lahko tudi način varčevanja sredstev, ki jih lahko namenimo za rento kot dopolnilo k pokojnin, za dopust, za prenovo stanovanja ali za uresničitev drugih želja.

 

Ker pa se zavedamo, da je sklenitev življenjskega zavarovanja dolgoročna in zelo pomembna življenjska odločitev vam predlagamo, da nas za pomoč pri sklepanju zavarovanja in za vas najbolj primerno ponudbo pokličete na 041 663 433 ali pa nam pišete na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Z veseljem vam bomo pomagali.

Last Updated on Wednesday, 27 November 2013 02:59
 

HITRA & PRAVIČNA ODŠKODNINA 

Ste se poškodovali v prometni nesreči, 

na delu ali javni površini?

Za brezplačno svetovanje in  

ODŠKODNINO 

pokličite 041 663 433 ali 

info@bonuspro.si

 

BONUS PRO, Powered by Joomla!